Prednaročila sadik

Prednaročila sadik


Pri vrtnarjenju, sploh pred pomladjo in začetkom vrtnarske sezone, je ključno načrtovanje. Kaj se bo posadilo v grede, katere rastline bodo najboljše “sosede” in kdaj se bo zasaditev delala.

Za lažje zagotavljanje načrtovanja sajenja je v naši spletni trgovini na voljo prednaročilo sadik. Prednaročilo je nakup sadik, ki bodo naprodaj v bližnji prihodnosti, z njim pa si zagotovite sadike, preden poidejo zaloge. To pomeni, da boste nakup sadik opravili predhodno, mi pa vam bomo sadike dostavili, ko bodo na voljo - glede na naš setveni plan. Tako bomo zagotovili dostavo vseh naročenih sadik, ki so v določenem obdobju na voljo in preden poidejo zaloge, vrtnarji pa boste lažje načrtovali zasaditve.

Prednaročilo za sadike pomeni, da boste nakup opravili normalno z zaključenim naročilom, sadike pa boste prejeli na datum, ko bodo uradno dostopne v naši spletni trgovini. Datum, ko bo sadika na voljo v spletni trgovini je objavljen tudi ob posamezni sadiki. Če prednaročite več sadik z različnimi datumi prodaje, vam sadike dostavimo v treh dneh po zadnjem datumu. Vse sadike do dostave rastejo v idealnih pogojih, v rastlinjakih vrtnarije Cornus.

Prednaročila sadik za vrt