KONTAKT

Kontaktirajte nas

V primeru reklamacij, težav ob nakupu ali vprašanj v zvezi s sadikami, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali!


Podatki o podjetju

Za Dostavasadik.si: 3 CE, d.o.o., Cankarjeva 13, 3000 Celje

Smo uradni spletni prodajalec sadik družinske Vrtnarije Cornus, kjer vzgajajo sadike zelenjadnic, začimbnic in jagod. Pri Cornusu že vrsto let slovijo kot vodilni v svoji dejavnosti, priznani predvsem po pestri ponudbi sadik in domači kakovosti. Odslej lahko njihove sadike kupite tudi preko spleta – iz domačega naslonjača.

Elektronska pošta: info@dostavasadik.si

Dostava na dom:

Informacije o dostavi sadik:

Dostava sadik na dom

Stroški dostave znesejo od 5,99 – 7,99 EUR (odvisno od kraja pošiljanja – izhodiščna točka je Ljutomer).
– do 200 km: 5
,99
– do 250 km: 6,99(AKCIJA 2021: 5,99€)
– nad 250 km: 7,99 (AKCIJA 2021: 5,99€)

GLAVNA SEZONA (mar-jun):
Naročila sprejeta do 7. ure zjutraj, vsak delovni dan (ponedeljek – četrtek), so odpremljena takoj naslednji delovni dan. Sadike do vas dostavimo sveže in polne življenja, najkasneje v 24 urah od odpreme iz vrtnarije, o čemer prejmete obvestilo po e-pošti, 1 dan pred dostavo. V primeru, da kupca ni doma, kupec soglaša, da se paket lahko pusti na varnem mestu v bližini doma, o čemer se predhodno po telefonu uskladi s kurirjem. To velja za samostojne stanovanjske objekte (hiše). Ob teh pogojih lahko zagotavljamo svežino in so sadike dostavljene v najkrajšem možnem času. Ponovna dostava (naslednji dan) v primeru sadik ni priporočljiva, saj lahko vpliva na kakovost sadik.

 IZVEN GLAVNE SEZONE:
Odprema iz rastlinjaka poteka 2x tedensko (predvidoma ob ponedeljkih in sredah). Vsa naročila sprejeta do ponedeljka, do 7. ure zjutraj, se odpremijo v ponedeljek, vsa sprejeta do srede, pa v sredo.

V primeru, da se v vmesnem času, med naročilom in odpremo zgodi, da določenega artikla zmanjka, bomo le-tega nadomestili z enakovrednim ali dražjim artiklom. Že vnaprej prosimo za razumevanje, saj so sadike žive rastline in se dnevno spreminja njihova zaloga.


Na voljo za vas (glavna sezona):

Obdelava in odprema naročil:

Vsak dan, od PON do ČET, med 7. – 14. uro.

Elektronska pošta: narocila@dostavasadik.si