Košarica
Nakup sadik slovenija dostava na dom

Zakaj je pomemben nakup sadik s slovenskim poreklom?

Zagotovo želite v vašem vrtu saditi zdrave domače sadike zelenjave in zelišč, ki niso gensko spremenjene in so pridelane v domačem okolju. Nakup sadik vam sedaj omogočamo tudi preko preko naše spletne strani dostavasadik.si.

Spletni nakup izključno slovenskih in domačih sadik

Vse sadike, ki ji lahko preko spleta kupite na naši strani, so izključno domačega porekla. Vzgojene so v Sloveniji, v osrčju Prlekije, kjer se v Logarovcih nahaja družinska vrtnarija Cornus. Že vrsto let slovijo kot vodilni v svoji dejavnosti, njihove sadike pa so si prislužile certifikat Slovenskega združenja za kakovost in odličnost SQ. Z veliko ljubezni do vrtnarjenja in dolgoletnimi izkušnjami vzgajajo sadike na dobrih dveh hektarjih pokritih površin.

Cornusove sadike rastejo v zelo kvalitetnem rastnem substratu, kar jim omogoča optimalno rast in razvoj korenin. Sadikeje so prilagojene našim klimatskim razmeram in testirane v Sloveniji.

Skupaj s Cornusovimi vrtnarji in strokovnjaki skrbimo, da so sadike skrbno pregledane in predane v prodajo takrat, ko so v najboljši razvojni fazi za sajenje.

Podpora domačemu gospodarstvu

Če ste opravili nakup sadik, ki jih boste zasadili v svoj vrt ali gredo, ste že naredili prvi korak k samooskrbi. ČESTITKE! A še pomembneje je to –  če kupite slovenske sadike, s tem podprete lokalno pridelavo, domače slovensko gospodarstvo in slovenske družine.

Ne gre samo za podporo gospodarstvu in kmetu, ampak tudi za zaupanje v slovenski proizvod. Naše sadike so vzgojene po standardih slovenske zakonodaje. Sadike iz tujine pa so večkrat tretirane s pripravki, ki so v Sloveniji prepovedani. Pri nas imamo namreč zelo strogo zakonodajo glede uporabe fitofarmacevtskih sredstev.

Pomembno pa je izpostaviti tudi, da sadike, ki prihajajo iz domačega slovenskega okolja, manj obremenjujejo okolje, saj je njihova pot do kupca krajša, kot pri sadikah, ki pridejo iz tujine. Transport iz tujine je dolgotrajen proces, ki mnogokrat sadiki škoduje.

Nakup sadik preko spleta je varen. Sadike pripeljemo sveže in polne življenja.

Zagotavljamo hitro dostavo na vaš dom. Sadike na vaš dom prispejo sveže in polne življenja. Trudimo se, da je dostava sadik v časovnem intervalu 24 ur od odpreme v vrtnariji. Zavedamo se namreč, da je to eden najpomembnejših faktorjev za zagotavljanje kakovosti storitve.

Avtor fotografije: Spletni portal Zeleni svet

Varna dostava

Sadike so skrbno zapakirane in dostavljene s posebno prilagojeno dostavo direktno iz rastlinjaka.

Zadovoljni kupci

Zadovoljstvo kupcev nam pomeni največ - zato smo vedno na voljo za pomoč ali reševanje težav.

Sveže in zdrave sadike

Vse sadike so pred prodajo skrbno pregledane in predane v prodajo, ko so v najboljši fazi za sajenje.

Garancija na zadovoljstvo

Ker verjamemo v kakovost sadik, jamčimo za kakovost storitve in dostave, vam v primeru nezadovoljstva povrnemo kupnino.