Košarica

Spletna prodaja sadik: Zakaj se nakup sadik preko spleta obrestuje?

Spletna prodaja sadik je za marsikoga še vedno tabu tema. Zato smo za vas pripravili članek, kjer odkrivamo razloge, zakaj se spletni nakup sadik obrestuje! Ker je toplejše vreme tik za vogalom, je zadnji čas, da razmislite o svežih pridelkih in zeliščih, ki jih želite letos gojiti na svojem vrtu. Za marsikoga je obisk vrtnarije v teh časih otežen. Morda je vrtnarija predaleč ali v drugem kraju, morda preprosto nimate časa iskati najljubših sort vrtnin na različnih mestih.  Poleg že naštetih prednosti spletnega nakup sadik, podajamo 6 razlogov, zakaj se nakup sadik preko spleta lahko obrestuje.

Spletna prodaja sadik = prihranek časa & denarja

Spletni nakup sadik je hiter, enostaven in opravljen iz domačega naslonjača. Ni se potrebno voziti po različnih prodajnih mestih in iskati pravih sadik za vaš vrt. V spletni trgovini boste našli vse sadike vrtnin, zelenjave, jagod in zelišč na enem mestu. Ker želimo kupcem ponuditi še več, smo letos v ponudbo dodali tudi jagodičevje in sadno drevje. Ste kdaj razmišljali, da za vožnjo po vrtnarijah porabljate gorivo, čas, hkrati pa se morate še sami ukvarjati z logistiko in transportiranjem sadik? Mi vam lahko olajšamo nepotrebno delo, saj vam sveže sadike dostavimo direktno na dom.


Sadike zdrave in čvrste dostavimo na dom: Paket sadik kot ga je prejela naša stranka. (foto: slika stranke)

Večja in pestra izbira sadik na spletu

Obisk lokalne vrtnarije je za veliko navdušenih vrtičkarjev pravi mali obred, a na drugi strani spletna prodaja sadik omogoča boljšo in hitrejšo izbiro in preglednost sort. Na prodajnih mestih je običajno omejena zaloga na sorte, za katere je največja verjetnost, da bodo prodane. Če iščete nekaj drugačnega, morda z obiskom fizičnega prodajnega mesta ne boste imeli sreče. V naši spletni trgovini s sadikami vrtnin lahko kupci izbirate med številnimi rastlinami, ki pogosto lokalno niso na voljo. Prav tako je v spletni trgovini pod vsakim produktom naveden natančen opis posamezne sadike, tako da se lahko preudarno odločite, katere rastline boste posadili v svoj vrt.

Cornus sadike zelenjave
Spletna prodaja sadik omogoča, da lahko izbirate med številnimi sortami sadik vrtnin, jagod in zelišč. (foto: Cornus sadike)

Hitro in varno pošiljanje

Če vas skrbi, da bodo sadike, ki ste jih kupili preko spleta, do vas potovale več dni ali zapakirane čakale med procesom dostave, naj povemo, da so te skrbi odveč. Ko sadike odpremimo iz Cornusovih rastlinjakov in Mirosanove drevesnice, so pri vas v najkrajšem možnem času. Z dostavno službo se trudimo, da so sadike pri vas čim prej, sveže, čvrste in polne življenja! Več o dostavi sadik na dom preverite tukaj.

Slovenske sadike, ki jih dostavimo direktno iz rastlinjaka

Pred nakupom sadike se je dobro pozanimati, kako in kje je bila rastlina vzgojena. Sadike iz tujine imajo za seboj dolge transportne poti, večkrat pa so tretirane tudi s sredstvi, ki so v Sloveniji nedovoljena. Vse naše sadike so vzgojene v Sloveniji. Vse do dostave sadike vrtnin rastejo v najboljših pogojih, ki jih nudi rastlinjak. Njihova transportna pot je tako najkrajša. Iz rastlinjaka sadike dostavimo direktno v vaš dom. Tako sadike na stojijo več dni na trgovskih policah, kjer čakajo na svoje kupce.

Cornus sadike - spletna prodaja in dostava na dom
Spletna prodaja sadik omogoča najkrajšo transportno pot sadik: iz rastlinjaka jih dostavimo naravnost v vaš dom. (foto: Cornus, Zeleni svet)

Garancija za kakovost – zagotavljamo sveže, čvrste in zdrave sadike

Sadike iz vrtnarije Cornus in sadjarstva Mirosan so vzgojene v Sloveniji in že same po sebi sinonim za najvišjo kakovost vzgoje sadik. Sadike so vzgojene na naravi prijazen način, skrbno pregledane in predane v spletno prodajo sadik takrat, ko so v najboljši razvojni fazi za sajenje. Vse sadike so spakirane optimalno za prevoz in z dostavno službo se trudimo, da ne pride do poškodb, razsutja ali prevračanja. V kolikor kljub vsej previdnosti in natančnosti vseeno pride do poškodbe, vam brez pomisleka povrnemo kupnino. Tako je vaš spletni nakup sadik povsem varen!

In še najpomembnejši razlog: naši zadovoljni kupci!

Varna dostava

Sadike so skrbno zapakirane in dostavljene s posebno prilagojeno dostavo direktno iz rastlinjaka.

Zadovoljni kupci

Zadovoljstvo kupcev nam pomeni največ - zato smo vedno na voljo za pomoč ali reševanje težav.

Sveže in zdrave sadike

Vse sadike so pred prodajo skrbno pregledane in predane v prodajo, ko so v najboljši fazi za sajenje.

Garancija na zadovoljstvo

Ker verjamemo v kakovost sadik, jamčimo za kakovost storitve in dostave, vam v primeru nezadovoljstva povrnemo kupnino.